Home
HTML5
App's
Chatsystemen
Facebook game
Unity3D
Ons netwerk
Contact

Singleplayer games
Educatieve games
Serious games
Promotionele games
Winactie games
Social media games
Crowdfunding financiëring
Multiplayer games

Winactie games

Verrijk uw winactie, loterij, prijsuitreiking, viering, promotieactie, etc met een game! Wij raden aan om een welbekend en snel te spelen gameconcept hiervoor te kiezen. Voorbeelden hiervan zijn te vinden onder de pagina singleplayer games.

Hiscore lijst

Voeg een hiscore lijst toe aan uw game en verloot de prijs van uw winactie onder de beste spelers! Een hiscore lijst is in een HTML5 game simpel toegevoegd d.m.v. een database en programmeertaal PHP.

Quiz

Giet uw winactie in een speelse quiz-vorm! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Deze pagina is nog niet compleet. Wij verwijzen u graag naar de Promotionele games pagina voor verdere mogelijkheden!



Wat zijn globaal gezien ongeveer de kosten?

Gamedesign is handwerk! Ieder karakter, monster, wapen, object, achtergrond, level, etc moet met de hand getekend, geanimeerd en geprogrammeerd worden voordat deze tot leven komt. Hetzelfde geldt voor de gameplay: iedere handeling, actie, move, interface, menu, etc moet zorgvuldig in elkaar gezet worden. 

Het netwerk van gamedesign.nl bestaat uit zeer bekwame vormgevers, illustratoren, animatoren en programmeurs met een uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding. Wij maken graag voor u een offerte en bespreken graag de mogelijkheden!

contact

HTML5: het goedkoopste ontwikkelplatform

HTML5, oftewel spelen in uw browser, is verreweg het goedkoopste en snelste ontwikkelplatform. Integreer simpelweg het spel in uw website en speel het op alle apparaten!
lees verder over HTML5

Educatief gamen heeft de toekomst!

Games trekken de aandacht en het speelelement (gameplay) zorgt ervoor dat repetitie niet erg wordt bevonden en dat men door wil tot het einde van de leerstof. Het interactieve karakter kan bovendien het leren vergemakkelijken, verduidelijken en uitdiepen. Belangrijker nog: het maakt leren nog leuker! Niet alleen bij kinderen en jongeren, alle leeftijden waarderen het!
lees verder

Unity3D: Wij creëren te gekke 3D werelden!

Van het 3D visualiseren van een object of product tot creatie van een complete wereld: Unity3D geeft ons de benodigde tools en maakt publicatie als app (zowel iOS als Android) of voor Steam relatief makkelijk. Simulering is ook hot, bijvoorbeeld i.c.m de Oculus Rift 3D bril.
lees verder

Een game als winactie of als promotie

Verrijk uw winactie, prijsvraag of promotieactie met een game en plaats uw boodschap hierin! De game zal een betere indruk achterlaten dan een 'normale' actie. Korte, bekende games worden vaak gekozen, zoals memory, woordzoeker, rad van fortuin, 3 op een rij, bejeweled, puzzelen, raak schieten, kleuren, tetris, etc! Of een game-achtige quiz!
lees verder

Serious gaming: gamend werk verrichten!

Games die op serieuze wijze worden ingezet om bijvoorbeeld iets te simuleren, te visualiseren of te analyseren zijn in opkomst! Bijvoorbeeld simulaties waar men doorheen kan lopen, machineonderdelen die aan elkaar geklikt kunnen worden of games die complexe wiskundige berekeningen of grote hoeveelheden data speels (en gelikt) toont.
lees verder

Hoeveel kost een game?

Een game maken wij al vanaf Euro 1495,- excl.btw. Hierbij gaat het om een simpele singelplayer game uitgewerkt in responsive HTML5. Het bedrag gaat omhoog afhankelijk van de complexiteit van het spel en de platforms waarop het moet draaien. Maar games zijn verrassingwekkend betaalbaar! Lees verder wat u kunt verwachten qua kosten van game design en ontwikkeling.
kosten gamedesign

De meest voorkomende verdienmodellen

Er zijn veel voorbeelden van (kleine) bedrijven die in een handomdraai steenrijk werden dankzij een game. Maar anderen worstelen en zoeken naar een juist verdienmodel of moesten lange tijd bezig zijn voordat hun game lucratief werd. Wat is het beste verdienmodel voor de game die u voor ogen heeft? Hier de meest voorkomende modellen op een rijtje.
lees verder

Games op beurzen en in openbare ruimtes

Bied een memorabele game aan op de beursvloer! Of integreer een (educatieve of informatieve) game in een openbare ruimte zoals een museum, bibliotheek, station, overheidsgebouw, etc. Er zijn specifieke input devices (beknopte toetsenborden, touchscreens, joysticks) die bijvoorbeeld in een informatiezuil geplaatst kunnen worden.
lees verder